Normes d'actuació en els laboratoris docents de tècniques culinàries (2a Edició)
Login
Inicio
|
¿Qué es?
|
Contacto
Català
English
Inicio
/
Universitat de Barcelona
/
OMADO (Objectes i materials docents)
/
Visualiza el documento
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Normes d'actuació en els laboratoris docents de tècniques culinàries (2a Edició)
Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia. Unitat de Laboratoris Docents
Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace
:
http://hdl.handle.net/2445/17947
Fecha:
2021-08-30
Tipo de documento:
Documento de trabajo
Resumen:
Des de juny de 1996, la Facultat de Farmàcia disposa d’un Pla de gestió de residus basat en els principis de reducció, reutilització i reciclatge
Mostrar el registro completo del documento
Este ítem aparece en las siguientes colecciones
OMADO (Objectes i materials docents)
Buscar
Buscar
Esta colección
Listar
Todo MDX
Comunidades & Colecciones
Fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Estadísticas
De todo MDX
Del documento