Normes d'actuació en els laboratoris docents de tècniques culinàries (2a Edició)
Login
Home
|
What is it?
|
Contact
Català
Castellano
Home
/
Universitat de Barcelona
/
OMADO (Objectes i materials docents)
/
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Normes d'actuació en els laboratoris docents de tècniques culinàries (2a Edició)
Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia. Unitat de Laboratoris Docents
To access the full text documents, please follow this link:
:
http://hdl.handle.net/2445/17947
Date:
2021-08-30
Document type:
Working Paper
Abstract:
Des de juny de 1996, la Facultat de Farmàcia disposa d’un Pla de gestió de residus basat en els principis de reducció, reutilització i reciclatge
Show full item record
This item appears in the following Collections
OMADO (Objectes i materials docents)
Search
Search
This Collection
Browse
All of MDX
Communities & Collections
Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Statistics
All of MDX
Of the document