Normes d'actuació en els laboratoris docents de tècniques culinàries (2a Edició)
Inicia la sessió
Inici
|
Què és?
|
Contacte
Castellano
English
Inici
/
Universitat de Barcelona
/
OMADO (Objectes i materials docents)
/
Visualitza el document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Normes d'actuació en els laboratoris docents de tècniques culinàries (2a Edició)
Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia. Unitat de Laboratoris Docents
Per accedir al/s document/s amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç
:
http://hdl.handle.net/2445/17947
Data:
2021-08-30
Tipus de document:
Document de treball
Resum:
Des de juny de 1996, la Facultat de Farmàcia disposa d’un Pla de gestió de residus basat en els principis de reducció, reutilització i reciclatge
Mostra el registre complet del document
Aquest element apareix a les col·leccions següents
OMADO (Objectes i materials docents)
Cerca
Cerca
Aquesta col·lecció
Explora
Tot MDX
Comunitats i col·leccions
Data d'edició
Autors
Títols
Temes
Aquesta col·lecció
Data d'edició
Autors
Títols
Temes
Estadístiques
De tot MDX
Del document