El Proceso al sulfato. Vol. 1, Introducción. Aspectos químicos de la cocción
Login
Home
|
What is it?
|
Contact
Català
Castellano
Home
/
Universitat Politècnica de Catalunya
/
Llibres
/
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
El Proceso al sulfato. Vol. 1, Introducción. Aspectos químicos de la cocción
Title:
Aspectos químicos de la cocción;
Introducción. Aspectos químicos de la cocción
To access the full text documents, please follow this link:
:
http://hdl.handle.net/2099.3/36487
Date:
2021-03-25
Document type:
Book
Published by:
Universitat Politecnica de Catalunya
Note:
Descripció del recurs: 6 de març de 2014
2a ed. rev. y ampliada
Show full item record
This item appears in the following Collections
Llibres
Search
Search
This Collection
Browse
All of MDX
Communities & Collections
Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Statistics
All of MDX
Of the document