El Proceso al sulfato. Vol. 1, Introducción. Aspectos químicos de la cocción
Inicia la sessió
Inici
|
Què és?
|
Contacte
Castellano
English
Inici
/
Universitat Politècnica de Catalunya
/
Llibres
/
Visualitza el document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
El Proceso al sulfato. Vol. 1, Introducción. Aspectos químicos de la cocción
Títol:
Aspectos químicos de la cocción;
Introducción. Aspectos químicos de la cocción
Per accedir al/s document/s amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç
:
http://hdl.handle.net/2099.3/36487
Data:
2021-03-25
Tipus de document:
Book
Publicat per:
Universitat Politecnica de Catalunya
Nota:
Descripció del recurs: 6 de març de 2014
2a ed. rev. y ampliada
Mostra el registre complet del document
Aquest element apareix a les col·leccions següents
Llibres
Cerca
Cerca
Aquesta col·lecció
Explora
Tot MDX
Comunitats i col·leccions
Data d'edició
Autors
Títols
Temes
Aquesta col·lecció
Data d'edició
Autors
Títols
Temes
Estadístiques
De tot MDX
Del document