Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per tema "Innovacions educatives"

Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per tema "Innovacions educatives"

Ordena per: Ordre: Resultats:

  • Ruiz Bueno, Antonio, 1958- (2021-08-30)
    El document mostra un instrument d’avaluació utilitzat a l’assignatura per tal de avaluar-la. En concret, es tracta d’un qüestionari que combina la recollida d’informació quantitativa (escales de valoració) i la qualitativa ...
  • Solé Català, Marina; Entorns i Materials per a l’Aprenentatge (EMA); Grup transversal d’innovació docent sobre Aprenentatge autònom (TRANS.EDU) (2021-08-30)
    El cas en xarxa “Nova estratègia de treball col·laboratiu”, forma part del Repositori col·laboratiu de casos reals en l’àmbit educatiu (http://www.ub.edu/casosenxarxa/inici), i ha estat elaborat en el marc del projecte de ...
  • Aneas Álvarez, María Asunción (2021-08-30)
    El presente artículo presenta el balance de la experiencia desarrollada en la Escuela Técnica Superior de Ingeniería de Caminos, Canales y Puertos. Universidad Politécnica de Cataluña, respecto al desarrollo de una asignatura ...
  • Universitat de Barcelona (2021-08-30)
    zip comprimit. Pàgina inicial: 152/index.htm
  • Ayuste, Ana; Escofet Roig, Anna; Gros Salvat, Begoña; Gustems Carnicer, Josep; López, M.; Palou Julián, Berta; Payá Sánchez, Montserrat; Rubio i Serrano, Laura; Sabariego Puig, Marta; Masgrau Juanola, Mariona; Sánchez-Santamaría, J. (2021-12-14)
    Programa de Millora i Innovació en la Formació Inicial de Mestres (ARMIF 2017).
  • Arrizabalaga Larrañaga, Ane; Núñez Burcio, Oscar; Subirats i Vila, Xavier (2022-04-05)
    El documento muestra la presentación incial de cuatro casos para implementar en le asignatura Laboratorio Básico de Química Analítica del Grado de Química de la Universidad de Barcelona. Los casos se centran en: ¿Está el ...
  • Piqué Simón, Begoña (2021-08-30)
    La iniciativa d’aquest treball parteix d’una proposta docent d’educació superior a un grup d’estudiants de magisteri de l’especialitat d’educació primària, de la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de ...
  • Blanché i Vergés, Cèsar; Benedí, Carles; Bosch Daniel, Maria; Simon Pallisé, Joan (2021-08-30)
    S'agrupen en quatre blocs la història del jardí, el catàleg, un itinerari botànic guiat i 25 fitxes de les espècies més emblemàtiques s'emmarquen en els resultat del PID «Innovació en l’ambientalització curricular de la ...
  • Blanché i Vergés, Cèsar; Benedí, Carles; Simon Pallisé, Joan; Bosch i Daniel, Maria (2021-08-30)
    Es tracta d'un recurs docent que s' inclou en els resultats del PID " Innovació en l’ambientalització curricular de la Botànica en el grau de Farmàcia: Jardins per a la Salut (CODI: 2018PID-UB/034)
  • Arrizabalaga Larrañaga, Ane; Núñez Burcio, Oscar; Subirats i Vila, Xavier (2022-04-05)
    El documento muestra un ejemplo de encuesta de opinión de los estudiantes sobre la implementación del Estudio de Casos en la asignatura Laboratorio Básico de Química Analítica (Grado de Química, UB).
  • Arrizabalaga Larrañaga, Ane; Subirats i Vila, Xavier; Núñez Burcio, Oscar (2022-04-05)
    Presentación PowerPoint que introduce la implementación del Estudio de Casos en la Asignatura Laboratorio Básico de Química Analítica (Grado de Química)
  • Cano García, Elena; Pons-Seguí, Laura; Lluch, Laia (2021-08-30)
    [cat] Guia per facilitar pràctiques de feedback en educació superior
  • Cano García, Elena; Pons-Seguí, Laura; Lluch, Laia (2021-08-30)
    Guía para facilitar prácticas de feedback en educación superior
  • Godínez Huerta, Ana Laura; Vergés Bosch, Núria (2021-08-30)
  • Pelegrí i Gabaldà, Carme; Ferrer i Roig, Ruth; Manich Raventós, Gemma; Brufau Bonet, M. Teresa (Maria Teresa); Mitjans Arnal, Montserrat; Martín Venegas, Raquel; Vilaplana i Hortensi, Jordi (2021-08-30)
    Eina desenvolupada en el marc del Projecte d'Innovació Docent 012PID-UB/59
  • Mitjans Arnal, Montserrat; Martín Venegas, Raquel; Brufau Bonet, M. Teresa (Maria Teresa); Manich Raventós, Gemma; Moreno Aznárez, Juan José; Ferrer i Roig, Ruth; Pelegrí i Gabaldà, Carme; Vilaplana i Hortensi, Jordi (2021-08-30)
    Eina desenvolupada en el marc del Projecte d'Innovació Docent 012PID-UB/59
  • Martín Venegas, Raquel; Manich Raventós, Gemma; Brufau Bonet, M. Teresa (Maria Teresa); Mitjans Arnal, Montserrat; Moreno Aznárez, Juan José; Valle i Macià, Jaume del; Pelegrí i Gabaldà, Carme; Ferrer i Roig, Ruth; Vilaplana i Hortensi, Jordi (2021-08-30)
    Eina desenvolupada en el marc del Projecte d'Innovació Docent 012PID-UB/59
  • Ferrer i Roig, Ruth; Brufau Bonet, M. Teresa (Maria Teresa); Manich Raventós, Gemma; Mitjans Arnal, Montserrat; Martín Venegas, Raquel; Pelegrí i Gabaldà, Carme; Sagristà i Mateo, Elena; Correas Romero, Jordi; Vilaplana i Hortensi, Jordi (2021-08-30)
    Eina desenvolupada en el marc del Projecte d'Innovació Docent 012PID-UB/59
  • Martín Venegas, Raquel; Manich Raventós, Gemma; Brufau Bonet, M. Teresa (Maria Teresa); Mitjans Arnal, Montserrat; Pelegrí i Gabaldà, Carme; Ferrer i Roig, Ruth; Vilaplana i Hortensi, Jordi (2021-08-30)
    Eina desenvolupada en el marc del Projecte d'Innovació Docent 012PID-UB/59
  • Martín Venegas, Raquel; Pelegrí i Gabaldà, Carme; Ferrer i Roig, Ruth; Mitjans Arnal, Montserrat; Manich Raventós, Gemma; Brufau Bonet, M. Teresa (Maria Teresa); Vilaplana i Hortensi, Jordi (2021-08-30)
    Eina desenvolupada en el marc del Projecte d’Innovació Docent 2014PID-UB/012

Cerca


Explora